Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.08.2018
NOVĚ NASKLADNĚNO JIŽ LETNÍ SORTIMENT
Již zařazeno a nově naskladněno letní zboží. Dětské letní lisy, dámské letní lisy, mixy letní. Lisy celorok + léto číst celé
07.08.2018
DÁMSKÉ LISY, PÁNSKÉ JSOU NYNÍ VE SLOŽENÍ PODZIM
I dámský, pánský sortiment jsou již nyní ve složení podzim číst celé
17.04.2018
LEVNÉ DĚTSKÉ LETNÍ LISY ANGLIE
Nově v nabídce dětské lisy UK letní číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

Najdete nás také na Facebooku, kde jsou aktuální informace o novinkách, co se připravuje..

Naše stránka:

 

VAŠE MAILY A HODNOCENÍ NÁS TĚŠÍ:

-kojenecký lis: S balíkem jsem byla velmi spokojená, věci byly

čisté a pěkné, jen pár kusů ne. Našli se i moc pěkné kousky :)

-Dobrý den,

balík dnes v pořádku došel a opět moc děkuji za skvělé bundičky

-dětský cream byl opravdu pěkný, určitě se zas vrátím, děkuji

-oblečení na miminko je nádherné, děkuju

-vaše lisy jsou prostě nej, děkuji za další zboží a rychlost

-dakujem za krasne zimne bundy /jakost 1/

-děkuji za dětské zimní bundy, perfektní kvalita cream

-děkuju opět za parádní dětský lis 40ku

-lis dorazil, již jsem ho přebrala, a jsem mile překvapená, musím říct, že je fakt super, věci jak poskládaný, bez fleků, neponičený ani lisováním /dětský lis Anglie/

-děkuju za žok podzim, překvapení, že v žoku nebyly děravé kusy, všechno jde do prodeje. Sice jsem většinu prala, ale spokojená.

-balík s bundama doma, bundy byly v pořádku, bez poničení, dost jednobarevných, ale prodejné.

-Děkuji za dětský žok, dnes došel, z žoku nebylo nic na vyhození, věci čisté pěkné.

všechno jde do prodeje, dost značkové, děkuji a budu se těšit na příšte :))

-KOJENECKÝ CREAM balíček mi dnes přišel v pořádku. Chci opravdu potvrdit, že oblečení je perfektní a jsem moc spokojená.

-děkujem za lisy dámské pánské, spokojenost

-Dost dobře provedený obchůdek, okamžitá reakce prodejce, vše proběhlo na 1*. Dívčí tunika přesně odpovídá fotu i popisu. DOPORUĆUJI !!!!

-děkuju za krásný dětský lis 40 kilo anglie, bylo hodně obrázků pro děti, určitě koupím znova.

-rychlé dodání, krásné věci, co dodat :P

-lis z Anglie 40 byl překrásný, děkuju!!

-Balík dorazil rychlostí blesku. Oblečení je moc pěkné, minimum horší stav cca do 10ks ze 40Kg :-)

-Rychlé odeslání, super zboží, děkuji moc!

-Paní je velice příjemná. Komunikativní. Vyjde vstříc. Úžasná rychlost dodání. Krásné věcičky. 100% doporučení

-Vse v naprostem poradku. Zbozi bylo doruceno hned 2. den po zakoupeni, dobra kvalita. Dekuji a doporucuji!

-Všem doporučuji, nádherné věcičky, perfektní komunikace a bleskové zaslání balíčku :-))

 

DOPRAVCE SECONDHAND:

 

DOPORUČUJEME:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Šárka Konečná se sídlem v Záhorovicích, IČ 02529041, zapsaná u Mú Uherský Brod (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.