Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

Najdete nás také na Facebooku, kde jsou aktuální informace o novinkách, co se připravuje..

Naše stránka:

 

VAŠE MAILY A HODNOCENÍ NÁS TĚŠÍ:

-kojenecký lis: S balíkem jsem byla velmi spokojená, věci byly

čisté a pěkné, jen pár kusů ne. Našli se i moc pěkné kousky :)

-Dobrý den,

balík dnes v pořádku došel a opět moc děkuji za skvělé bundičky

-dětský cream byl opravdu pěkný, určitě se zas vrátím, děkuji

-oblečení na miminko je nádherné, děkuju

-vaše lisy jsou prostě nej, děkuji za další zboží a rychlost

-dakujem za krasne zimne bundy /jakost 1/

-děkuji za dětské zimní bundy, perfektní kvalita cream

-děkuju opět za parádní dětský lis 40ku

-lis dorazil, již jsem ho přebrala, a jsem mile překvapená, musím říct, že je fakt super, věci jak poskládaný, bez fleků, neponičený ani lisováním /dětský lis Anglie/

-děkuju za žok podzim, překvapení, že v žoku nebyly děravé kusy, všechno jde do prodeje. Sice jsem většinu prala, ale spokojená.

-balík s bundama doma, bundy byly v pořádku, bez poničení, dost jednobarevných, ale prodejné.

-Děkuji za dětský žok, dnes došel, z žoku nebylo nic na vyhození, věci čisté pěkné.

všechno jde do prodeje, dost značkové, děkuji a budu se těšit na příšte :))

-KOJENECKÝ CREAM balíček mi dnes přišel v pořádku. Chci opravdu potvrdit, že oblečení je perfektní a jsem moc spokojená.

-děkujem za lisy dámské pánské, spokojenost

-Dost dobře provedený obchůdek, okamžitá reakce prodejce, vše proběhlo na 1*. Dívčí tunika přesně odpovídá fotu i popisu. DOPORUĆUJI !!!!

-děkuju za krásný dětský lis 40 kilo anglie, bylo hodně obrázků pro děti, určitě koupím znova.

-rychlé dodání, krásné věci, co dodat :P

-lis z Anglie 40 byl překrásný, děkuju!!

-Balík dorazil rychlostí blesku. Oblečení je moc pěkné, minimum horší stav cca do 10ks ze 40Kg :-)

-Rychlé odeslání, super zboží, děkuji moc!

-Paní je velice příjemná. Komunikativní. Vyjde vstříc. Úžasná rychlost dodání. Krásné věcičky. 100% doporučení

-Vse v naprostem poradku. Zbozi bylo doruceno hned 2. den po zakoupeni, dobra kvalita. Dekuji a doporucuji!

-Všem doporučuji, nádherné věcičky, perfektní komunikace a bleskové zaslání balíčku :-))

 

DOPRAVCE SECONDHAND:

 

DOPORUČUJEME:

NOVINKY

arr3DĚTSKÉ LISY ANGLIE NYNÍ VE SLOŽENÍ PODZIMDětské lisy jsou nyní již ve složení PODZIM. Krásná kvalita v originálu.... arr3DÁMSKÉ LISY, PÁNSKÉ JSOU NYNÍ VE SLOŽENÍ PODZIMI dámský, pánský sortiment jsou již nyní ve složení podzim... arr3LEVNÉ DĚTSKÉ LETNÍ LISY ANGLIENově v nabídce dětské lisy UK letní... arr3V NABÍDCE JIŽ JARO LÉTO!Dětský sortiment na jaro léto již v nabídce. Dětské žoky, jakostní balíky...... arr3NOVINKA KOJENECKÉ LISYNově v nabídce kojenecké lisy Anglie 15kg. Žádaný sortiment nyní u nás.... arr3LIMITOVANÁ AKCE-DĚTSKÝ LIS ANGLIE 50KGVloženo do nabídky za super cenu-DĚTSKÝ LIS ANGLIE 50KG Pouze do vyprodání zásob, spec.nabídka!... arr3DÁMSKÝ LIS NADMĚRNově v nabídce dámský lis nadměrných velikostí 20kg.... arr3NOVĚ V NABÍDCE DĚTSKÉ JARNÍ BUNDY JAKOST 1Žhavá novinka na sezonu jaro-podzim:dětské bundy jaro v kvalitě 1... arr3NOVINKA-DĚTSKÁ TRIČKA DL.RUKÁV JAKOST 1Nově v nabídce, obrázková pestrá dětská trička s dlouhým rukávem v super kvalitě.... arr3JARO-LÉTO DĚTSKÝ MIX JAKOST 1+CREAMDĚTSKÝ MIX JAKOST 1+CREAM Nabídka sortimentu je již ve skladbě jaro-léto.... arr3NOVINKA DÁMSKÝ ŽOK ANGLIE 25KGNově v nabídce: dámský žok anglie 25kg ... arr3ZAŘAZEN DĚTSKÝ ŽOK JARO LÉTO ANGLIE 25KGV prodeji již dětský žok jaro-léto 25kg Anglie. Prodej podzim zima ukončen.... arr3DĚTSKÝ KARNEVALNově v nabídce dětský karneval a rozfocené malé balení karnevalu. Krásná kvalita a provedení.... arr3VÝPRODEJ DĚTSKÉ ZIMNÍ BUNDY JAKOST 1Upozornění: dětské zimní bundy již jen do vyprodání zásob! V nabídce 10kg a 15kg balení.... arr3LIMITOVANÁ NABÍDKA - DĚTSKÝ LIS 30KGAkce, menší balení dětských lisů Anglie. Skladba obdobná, jako u 40kg balení. Dětské lisy Anglie... arr3NASKLADNĚNÍ-PODZIM ZIMAVloženo do nabídky dětské zimní bundy jakost 1. Dětský žok podzim. SKLADEM K ODESLÁNÍ dětské... arr3VLOŽENO DO NABÍDKY - PÁNSKÝ SORTIMENTNově v nabídce PÁNSKÁ TRIKA JAKOST 1+CREAM , PÁNSKÝ MIX JAKOST 1+2... arr3AKCE-DĚTSKÝ MIX CELOROKNyní v akci dětský mix celorok Doprava zdarma... arr3DÁMSKÝ LETNÍ MIX JAKOST 1Nově v nabídce dámský letní mix jakost 1 Současná móda známých značek. Skvělá volba pro vaš... arr3LETNÍ DÁMSKÉ TOPY TÍLKA JAKOST CREAM+OUTLETNově v nabídce vylepšené složení dámské topy tílka jakost cream+outlet... arr3DĚTSKÉ LISY ANGLIE 40kg JEŠTĚ LEPŠÍ!!!Dětské lisy Anglie 40kg jsou nyní ještě lepší!! Nové vylepšené složení. Obsahují více obrázkové,... arr3NOVĚ V NABÍDCE PÁNSKÉ/DÁMSKÉ MIXYNově v nabídce dámský, pánský, mladý sortiment. ---MODA---... arr3LISY DÁMSKÉ NYNÍ VE 40KG BALENÍLisy dámské jsou nyní ve 40kg balení, cenově dostupnější. ---lis---... arr3NA PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ-NOVĚ V NABÍDCE KOJENECKÝ CREAMKOJENECKÝ CREAM ANGLIE Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Je možnost výběru pohlaví. Krásné zboží... arr3NOVĚ V NABÍDCE-LIS DĚTSKÝ NĚMECKO 20KGOblíbené lisy jsou nyní k dostání i v malém balení 20kg. To stojí za vyzkoušení!...

KONTAKTY

SECONDHAND GIRAFFik
tel: 727829627
info@giraffik.cz
na emaily, chat odpovídáme až do večerních hodin

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 399 Kč (57 EUR)
skladem
naše cena 3 199 Kč (131 EUR)
skladem
naše cena 3 490 Kč (143 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 290 Kč (53 EUR)
skladem
naše cena 2 990 Kč (123 EUR)
skladem
naše cena 1 659 Kč (68 EUR)
skladem

 

 

 





Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Šárka Konečná, se sídlem Záhorovice 179, IČ 02529041., zapsaná u Mú Uherský Brod(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů