Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

Najdete nás také na Facebooku, kde jsou aktuální informace o novinkách, co se připravuje..

Naše stránka:

 

VAŠE MAILY A HODNOCENÍ NÁS TĚŠÍ:

-kojenecký lis: S balíkem jsem byla velmi spokojená, věci byly

čisté a pěkné, jen pár kusů ne. Našli se i moc pěkné kousky :)

-Dobrý den,

balík dnes v pořádku došel a opět moc děkuji za skvělé bundičky

-dětský cream byl opravdu pěkný, určitě se zas vrátím, děkuji

-oblečení na miminko je nádherné, děkuju

-vaše lisy jsou prostě nej, děkuji za další zboží a rychlost

-dakujem za krasne zimne bundy /jakost 1/

-děkuji za dětské zimní bundy, perfektní kvalita cream

-děkuju opět za parádní dětský lis 40ku

-lis dorazil, již jsem ho přebrala, a jsem mile překvapená, musím říct, že je fakt super, věci jak poskládaný, bez fleků, neponičený ani lisováním /dětský lis Anglie/

-děkuju za žok podzim, překvapení, že v žoku nebyly děravé kusy, všechno jde do prodeje. Sice jsem většinu prala, ale spokojená.

-balík s bundama doma, bundy byly v pořádku, bez poničení, dost jednobarevných, ale prodejné.

-Děkuji za dětský žok, dnes došel, z žoku nebylo nic na vyhození, věci čisté pěkné.

všechno jde do prodeje, dost značkové, děkuji a budu se těšit na příšte :))

-KOJENECKÝ CREAM balíček mi dnes přišel v pořádku. Chci opravdu potvrdit, že oblečení je perfektní a jsem moc spokojená.

-děkujem za lisy dámské pánské, spokojenost

-Dost dobře provedený obchůdek, okamžitá reakce prodejce, vše proběhlo na 1*. Dívčí tunika přesně odpovídá fotu i popisu. DOPORUĆUJI !!!!

-děkuju za krásný dětský lis 40 kilo anglie, bylo hodně obrázků pro děti, určitě koupím znova.

-rychlé dodání, krásné věci, co dodat :P

-lis z Anglie 40 byl překrásný, děkuju!!

-Balík dorazil rychlostí blesku. Oblečení je moc pěkné, minimum horší stav cca do 10ks ze 40Kg :-)

-Rychlé odeslání, super zboží, děkuji moc!

-Paní je velice příjemná. Komunikativní. Vyjde vstříc. Úžasná rychlost dodání. Krásné věcičky. 100% doporučení

-Vse v naprostem poradku. Zbozi bylo doruceno hned 2. den po zakoupeni, dobra kvalita. Dekuji a doporucuji!

-Všem doporučuji, nádherné věcičky, perfektní komunikace a bleskové zaslání balíčku :-))

 

DOPRAVCE SECONDHAND:

 

DOPORUČUJEME:

NOVINKY

arr3DĚTSKÉ LISY ANGLIE NYNÍ VE SLOŽENÍ PODZIMDětské lisy jsou nyní již ve složení PODZIM. Krásná kvalita v originálu.... arr3DÁMSKÉ LISY, PÁNSKÉ JSOU NYNÍ VE SLOŽENÍ PODZIMI dámský, pánský sortiment jsou již nyní ve složení podzim... arr3LEVNÉ DĚTSKÉ LETNÍ LISY ANGLIENově v nabídce dětské lisy UK letní... arr3V NABÍDCE JIŽ JARO LÉTO!Dětský sortiment na jaro léto již v nabídce. Dětské žoky, jakostní balíky...... arr3NOVINKA KOJENECKÉ LISYNově v nabídce kojenecké lisy Anglie 15kg. Žádaný sortiment nyní u nás.... arr3LIMITOVANÁ AKCE-DĚTSKÝ LIS ANGLIE 50KGVloženo do nabídky za super cenu-DĚTSKÝ LIS ANGLIE 50KG Pouze do vyprodání zásob, spec.nabídka!... arr3DÁMSKÝ LIS NADMĚRNově v nabídce dámský lis nadměrných velikostí 20kg.... arr3NOVĚ V NABÍDCE DĚTSKÉ JARNÍ BUNDY JAKOST 1Žhavá novinka na sezonu jaro-podzim:dětské bundy jaro v kvalitě 1... arr3NOVINKA-DĚTSKÁ TRIČKA DL.RUKÁV JAKOST 1Nově v nabídce, obrázková pestrá dětská trička s dlouhým rukávem v super kvalitě.... arr3JARO-LÉTO DĚTSKÝ MIX JAKOST 1+CREAMDĚTSKÝ MIX JAKOST 1+CREAM Nabídka sortimentu je již ve skladbě jaro-léto.... arr3NOVINKA DÁMSKÝ ŽOK ANGLIE 25KGNově v nabídce: dámský žok anglie 25kg ... arr3ZAŘAZEN DĚTSKÝ ŽOK JARO LÉTO ANGLIE 25KGV prodeji již dětský žok jaro-léto 25kg Anglie. Prodej podzim zima ukončen.... arr3DĚTSKÝ KARNEVALNově v nabídce dětský karneval a rozfocené malé balení karnevalu. Krásná kvalita a provedení.... arr3VÝPRODEJ DĚTSKÉ ZIMNÍ BUNDY JAKOST 1Upozornění: dětské zimní bundy již jen do vyprodání zásob! V nabídce 10kg a 15kg balení.... arr3LIMITOVANÁ NABÍDKA - DĚTSKÝ LIS 30KGAkce, menší balení dětských lisů Anglie. Skladba obdobná, jako u 40kg balení. Dětské lisy Anglie... arr3NASKLADNĚNÍ-PODZIM ZIMAVloženo do nabídky dětské zimní bundy jakost 1. Dětský žok podzim. SKLADEM K ODESLÁNÍ dětské... arr3VLOŽENO DO NABÍDKY - PÁNSKÝ SORTIMENTNově v nabídce PÁNSKÁ TRIKA JAKOST 1+CREAM , PÁNSKÝ MIX JAKOST 1+2... arr3AKCE-DĚTSKÝ MIX CELOROKNyní v akci dětský mix celorok Doprava zdarma... arr3DÁMSKÝ LETNÍ MIX JAKOST 1Nově v nabídce dámský letní mix jakost 1 Současná móda známých značek. Skvělá volba pro vaš... arr3LETNÍ DÁMSKÉ TOPY TÍLKA JAKOST CREAM+OUTLETNově v nabídce vylepšené složení dámské topy tílka jakost cream+outlet... arr3DĚTSKÉ LISY ANGLIE 40kg JEŠTĚ LEPŠÍ!!!Dětské lisy Anglie 40kg jsou nyní ještě lepší!! Nové vylepšené složení. Obsahují více obrázkové,... arr3NOVĚ V NABÍDCE PÁNSKÉ/DÁMSKÉ MIXYNově v nabídce dámský, pánský, mladý sortiment. ---MODA---... arr3LISY DÁMSKÉ NYNÍ VE 40KG BALENÍLisy dámské jsou nyní ve 40kg balení, cenově dostupnější. ---lis---... arr3NA PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKŮ-NOVĚ V NABÍDCE KOJENECKÝ CREAMKOJENECKÝ CREAM ANGLIE Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Je možnost výběru pohlaví. Krásné zboží... arr3NOVĚ V NABÍDCE-LIS DĚTSKÝ NĚMECKO 20KGOblíbené lisy jsou nyní k dostání i v malém balení 20kg. To stojí za vyzkoušení!...

KONTAKTY

SECONDHAND GIRAFFik
tel: 727829627
info@giraffik.cz
na emaily, chat odpovídáme až do večerních hodin

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 2 990 Kč (123 EUR)
skladem
naše cena 1 800 Kč (74 EUR)
skladem
naše cena 1 990 Kč (82 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 100 Kč (86 EUR)
skladem
naše cena 1 990 Kč (82 EUR)
skladem
naše cena 3 290 Kč (135 EUR)
skladem

 

 

 





Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Šárka Konečná se sídlem v Záhorovicích, IČ 02529041, zapsaná u Mú Uherský Brod (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Šárka Konečná, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, se sídlem Česká pošta, s.p.
      Politických vězňů 909/4,
      225 99 Praha 1
    • dopravce DPD, se sídlem Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. ,Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@giraffik.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.giraffik.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.