Logo
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.04.2019
DOPRAVA NA SLOVENSKO ZDARMA!!
Při nákupu nad 205 eur doprava DPD zcela zdarma!! číst celé
14.03.2019
NOVĚ NASKLADNĚNO JIŽ LETNÍ SORTIMENT
Již zařazeno a nově naskladněno letní zboží. Dětské letní lisy, dámské letní lisy, mixy letní. Lisy celorok + léto číst celé
07.08.2018
DÁMSKÉ LISY, PÁNSKÉ JSOU NYNÍ VE SLOŽENÍ PODZIM
I dámský, pánský sortiment jsou již nyní ve složení podzim číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

Najdete nás také na Facebooku, kde jsou aktuální informace o novinkách, co se připravuje..

Naše stránka:

 

VAŠE MAILY A HODNOCENÍ NÁS TĚŠÍ:

-kojenecký lis: S balíkem jsem byla velmi spokojená, věci byly

čisté a pěkné, jen pár kusů ne. Našli se i moc pěkné kousky :)

-Dobrý den,

balík dnes v pořádku došel a opět moc děkuji za skvělé bundičky

-dětský cream byl opravdu pěkný, určitě se zas vrátím, děkuji

-oblečení na miminko je nádherné, děkuju

-vaše lisy jsou prostě nej, děkuji za další zboží a rychlost

-dakujem za krasne zimne bundy /jakost 1/

-děkuji za dětské zimní bundy, perfektní kvalita cream

-děkuju opět za parádní dětský lis 40ku

-lis dorazil, již jsem ho přebrala, a jsem mile překvapená, musím říct, že je fakt super, věci jak poskládaný, bez fleků, neponičený ani lisováním /dětský lis Anglie/

-děkuju za žok podzim, překvapení, že v žoku nebyly děravé kusy, všechno jde do prodeje. Sice jsem většinu prala, ale spokojená.

-balík s bundama doma, bundy byly v pořádku, bez poničení, dost jednobarevných, ale prodejné.

-Děkuji za dětský žok, dnes došel, z žoku nebylo nic na vyhození, věci čisté pěkné.

všechno jde do prodeje, dost značkové, děkuji a budu se těšit na příšte :))

-KOJENECKÝ CREAM balíček mi dnes přišel v pořádku. Chci opravdu potvrdit, že oblečení je perfektní a jsem moc spokojená.

-děkujem za lisy dámské pánské, spokojenost

-Dost dobře provedený obchůdek, okamžitá reakce prodejce, vše proběhlo na 1*. Dívčí tunika přesně odpovídá fotu i popisu. DOPORUĆUJI !!!!

-děkuju za krásný dětský lis 40 kilo anglie, bylo hodně obrázků pro děti, určitě koupím znova.

-rychlé dodání, krásné věci, co dodat :P

-lis z Anglie 40 byl překrásný, děkuju!!

-Balík dorazil rychlostí blesku. Oblečení je moc pěkné, minimum horší stav cca do 10ks ze 40Kg :-)

-Rychlé odeslání, super zboží, děkuji moc!

-Paní je velice příjemná. Komunikativní. Vyjde vstříc. Úžasná rychlost dodání. Krásné věcičky. 100% doporučení

-Vse v naprostem poradku. Zbozi bylo doruceno hned 2. den po zakoupeni, dobra kvalita. Dekuji a doporucuji!

-Všem doporučuji, nádherné věcičky, perfektní komunikace a bleskové zaslání balíčku :-))

 

DOPRAVCE SECONDHAND:

 

DOPORUČUJEME:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlasv (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@giraffik.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.